POZNATA GLUMICA DOBILA DETE U 4. DECENIJI SA 15 GODINA MLAĐIM: Pokazala telo u bikiniju brzo posle porođaja, SVI ODUŠEVLJENI! FOTO
Foto: Profimedia

hrabra

POZNATA GLUMICA DOBILA DETE U 4. DECENIJI SA 15 GODINA MLAĐIM: Pokazala telo u bikiniju brzo posle porođaja, SVI ODUŠEVLJENI! FOTO

Pop kultura -

Sijena Miler je u januaru ove godine rodila drugo dete, preslatku devojčicu koju je dobila sa 15 godina mlađim partnerom Olijem Grinom (27).

Njih dvoju su uhvaćeni kako uživaju na plaži, a Sijena je sve oduševila svojim izgledom u ljubičastom bikiniju.

Uzevši u obzir da se porodila pre samo tri meseca, Sijena izgleda fenomenalno!

Stomačić od trudnoće je ostao što je, naravno, i više nego u redu, a to nam samo govori da Sijena nije opterećena svojim izgledom i da uživa u svim oblicima svog tela.

Sijena je iskreno govorila o svojoj trudnoći i kako je bila neplanirana, ali je priznala da se oseća spremnijom nego u prvoj trudnoći.

Ona je takođe rekla da se borila protiv predrasuda zato što je ostala trudna sa 41 godinu.

"Volela bih da sam mogla da dođem do tačke u kojoj nisam osećala potrebu da se šalim zbog toga što sam starija, a što ću roditi bebu", dodala je, priznavši da je i sama imala predrasude prema ženama koje rađaju u zrelijim godinama.

Sijena Miler, Oli Grin
foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Oli i Sijena su zajedno od 2021. godine, a nedavno je prvi put progovorila o razlici u godinama između njih.

"Mogu da zamislim da bi za nekoga ovo moglo da bude komplikovano da razume, ali nije bilo ničega osim ljubavi i radosti. Mislim da ne možete da donosite zakone o stvarima srca. Ja sigurno to nikada nisam mogla", rekla je.

(Kurir.rs/Blic.zena.rs/J.M.)

Bonus video:

02:40

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja