RODITELJI JOJ KUKAJU NA SAV GLAS, A ON JE JAVNO PONIŽAVA: Bliska rođaka Bjanke Ćensori otkrila PRAVO LICE Kanjea i sve šokirala
Foto: Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

kaže da su srećni

RODITELJI JOJ KUKAJU NA SAV GLAS, A ON JE JAVNO PONIŽAVA: Bliska rođaka Bjanke Ćensori otkrila PRAVO LICE Kanjea i sve šokirala

Pop kultura -

Već duže vreme šuška se o bizarnom odnosu repera Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Ćensori, koji ne prestaju da iznenađuju javnost svojim skandaloznim pojavljivanjima u javnosti. Osim bizarnih modnih izdanja, obožavatelje su zaprepastili i uslovi koje je reper navodno postavio svojoj supruzi.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, reper vodi brigu o njenoj ishrani, oblačenju, kao i o tome koliko joj je dozvoljeno da priča. Uz to, brani joj i vežbanje u teretani, prenosi Daily Mail.

Vestovo ponašanje nedavno je zabrinulo i Bjankine roditelje, a njen otac pozvao je repera u Australiju kako bi razgovarali o njihovim zabrinjavajućim javnim ispadima. O njihovom odnosu sada se oglasila i Bjankina rođaka Sofi, koja je u emisiji Ben, Liam & Belle otkrila šta misli o optužbama na reperov račun.

Bjanka Ćensori
foto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, radijski voditelj Lijam osvrnuo se na jedno njihovo pojavljivanje u javnosti, kada je reper prošetao sa skijaškom maskom na glavi, dok je Bjanka na sebi imala mrežaste čarape.

"Znaš li šta porodica misli o svemu ovome? Misle li da je njihova odeća čudna?' upitao je Lijam, na šta se Sofi nasmejala pa kratko odgovorila: 'Sve što znam je da se njih dvoje vole i da su srećni'.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećamo, bivši zaposleni nedavno je tužio repera zbog pretnji osoblju i učenicima njegove poznate hrišćanske škole 'Donda Academy'. Kako je naveo u tužbi, Kanje je od zaposlenog zahtevao da obriju glave, a planirao je da ih zatvore u kaveze unutar škole, piše Stil. Uz to, rekao je i da je Vest diskriminisao crnačko osoblje, dok je učenicima govorio kako "voli da izlazi samo s belim ženama".

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

00:57

Popularni reper Igror Lazić Niggor u ovonedeljnoj Realnoj priči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track