VARAO JE GODINAMA, A ONA MU OPRAŠTALA I DECU RAĐALA: Poznati par govori o SKLADNOM braku, iako između njih stoje mnoge AFERE
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ljubav

VARAO JE GODINAMA, A ONA MU OPRAŠTALA I DECU RAĐALA: Poznati par govori o SKLADNOM braku, iako između njih stoje mnoge AFERE

Pop kultura -

"Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Tokom ovog rođendana priseti se svega što si prošla i budi ponosna na sebe zbog svega što si postigla i gradila. Posh spice, preduzetnica i naravno, udata za kapetana engleske fudbalske reprezentacije", napisao je Dejvid Bekam svojoj supruzi Viktoriji povodom 50. rođendana.

Objavio je emotivni video koji je sačinjen od fotografija i videa iz prošlosti. Mnoge je raznežio, a posebno slavljenicu.

"Jako vas sve volim", napisala je Viktorija, a Dejvid je dodao:

"Tvoj najveći uspeh su deca koju usmeravaš, voliš i učiš. Oni te vole neizmerno, ma svi te volimo baš jako. Odlično se provedi za svoj dan, zaslužila si to. 50 i fit. Iskren sam", poručio je.

Dejvid i Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Inače, penzionisani fudbaler i modna dizajnerka u braku su 24 godine. Brak im možda izgleda skladno, ali zapravo su u braku imali mnoge skandale i ljubavne afere. Kad su Dejvid i Viktorija započeli svoju vezu, bili su oko toga vrlo tajnoviti. Ne samo zato što su je skrivali od medija, jer su oboje bili slavni, već zato što je Vilktorija u to vreme imala dečka, kojeg je varala s Dejvidom.

Zato se znalo komentarisati da je kasnije bila popustljiva kad ju je stigla karma. Naime, Dejvid je varao Viktoriju u više navrata, a ona mu je uvek opraštala. I rađala decu. Zajedno su dobili trojicu sinova i ćerku.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track