POJAVILA SE SESTRA VIKTORIJE BEKAM: Nekada su bile PRESLIKANE, a sada niko ne može da je prepozna, svi su ŠOKIRANI kako izgleda
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

totalni preobražaj

POJAVILA SE SESTRA VIKTORIJE BEKAM: Nekada su bile PRESLIKANE, a sada niko ne može da je prepozna, svi su ŠOKIRANI kako izgleda

Pop kultura -

Viktorija Bekam proslavila je veliki 50. rođendan, a na luksuznoj zabavi u Londonu, pojavila se i njena sestra Luiz koja nije često viđana u javnosti. Doduše, nekadašnja Spajsica bi tu i tamo podelila njihove zajedničke fotografije sa porodičnih okupljanja.

Viktorija Bekam
foto: Printskrin/Instagram

Reakcije su uvek bile iste - kada poredite Luiz sa Viktorijom iz mlađih dana, sestre kao da su bile bliznakinje. Ali, to se sada promenilo jer je, kako se čini, mlađa sestra krenula stopama starije i počela da preteruje sa filerima.

Najgore od svega je to što je promena usledila u roku od samo par meseci jer je, na poslednjim fotografijama koje je Viktorija podelila, Luiz izgledala sveže i prirodno, sa blago popunjenijim usnama nego inače.

Sada je sestra Viktorije Bekam drastično smršala i čini se da je imala i određene korekcije na licu.

Na sve to, mnogima se nije dopao ni njen modni izbor, a komentari da izgleda starije nego što jeste gotovo su bili ispod svake objave. Metalik haljina u kombinaciji sa modelom tašne kojoj tu nije mesto, debela traka od brushaltera koja viri i prevelike veštačke trepavice, samo su dodatno naglasili sve ono što ne treba na Luiz.

Inače, o njoj se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 41 godinu i četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom.

I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj, zbog čega je haljina sa šljokicama koju je obukla za sestrin rođendan dodatno iznenadila sve.

Ipak, "modna katastrofa" je definitivno pala u drugi plan zbog intervencija na licu zbog kojih, kažu, da izgleda starije od slavne sestre. Mnogi sumnjaju da su korekcije zapravo uticaj nekadašnjih "Posh Spice", kako bi bila manje "obična", a više reprezentativnija, barem po merilima Viktorije Bekam.

(Kurir.rs/Wanted/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track