OMILJENI DIZAJNER SLAVNIH I NJEGOV MUŽ DOBILI BLIZANCE: Evo kog su pola njihova deca, a objava na Instagramu podigla SVE NA NOGE
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

DOBILI ĆERKU I SINA

OMILJENI DIZAJNER SLAVNIH I NJEGOV MUŽ DOBILI BLIZANCE: Evo kog su pola njihova deca, a objava na Instagramu podigla SVE NA NOGE

Pop kultura -

Čuveni dizajner koga slavne ličnosti naprosto obožavaju i koga zovu modni genije, postao je otac. Sa svojim suprugom Markom Maetsrijem dobio je blizance. Objavili su prvu sliku beba i dirljivu poruku. Više poznatih ličnosti im je čestitalo.

Francuski modni dizajner Sajmon Porte Žaskemus i njegov muž Marko Maestri dobili su ćerku i sina 20. aprila.

"Dobrodošli na Zemlju, ljubavi naše. Vi vas volimo jako. Naš san se sa vama ostvario. Tata Marko i tata Sajmon", napisao je.

Sajmon Porte Žakemus
foto: Printskrin Instagram

Viktorija Bekam se ubrzo oglasila: "Čestitam, tako sam srećna zbog vas". Istu poruku napisala je i ćerka Kejt Mos Lila Grejs Hak Mos, dok je Ešli Grejem napisala: "Aaaaa, čestitam".

Sajmon i Marko organizovali su gala sladbu u Francuskoj 2022. uz blisku prijateljicu, kontroverznu pevačicu Duu Lipu. Zvanično su se venčali 2021.

Sajmon Porte Žakemus
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Žakemus je osnovao parišku modnu marku Jacquemus i zabavljao se sa digitalnim agentom Markom Maestrijem četiri godine pre nego što su se venčali usred pandemije kovida.

Brend Jacquemus ima brojne slavne fanove, a modele ove modne kuće nosile su i Bela Hadid i Kendal Džener. Viktorija Bekam bila je prošle godine na reviji u Parizu, sa suprugom Dejvidom Bekamom. U pubici su se našle i Tina Kunaki i Monika Beluči dok je ćerka italijanske dive Deva Kasel hodala pistom.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

01:20

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track