MREŽE SU EKSPLODIRALE ZBOG NOVE FOTKE PRINCA LUISA: Evo na koga dečak LIČI, a svi su pomno pratili OVE DETALJE na slici (FOTO)
Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

BAŠ LEPO

MREŽE SU EKSPLODIRALE ZBOG NOVE FOTKE PRINCA LUISA: Evo na koga dečak LIČI, a svi su pomno pratili OVE DETALJE na slici (FOTO)

Pop kultura -

Na Instagram stranici Kejt Midlton i princa Vilijama objavljena je danas nova, rođendanska slika najmlađeg deteta princeze i princa od Velsa, princa Luja Artura Čarlsa, nekoliko sati nakon što se javnost zabrinula jer te fotografije nije bilo u javnosti, u ranim jutarnjim časovima, kao prethodnih godina. Slika nije bila dostavljena medijima dan ranije, čime se takođe odstupilo od tradicije, ali je tradicija ipak nastavljena i desio se pravi bum zbog toga na mrežama.

Slika princa Luja je za nešto duže od pola sata ima više do 170.000 lajkova i taj broj se stalno povećava. Do sada je oko 3.300 komentara.

princ Luis
foto: Printskrin Instagram

U ovom momentu preovađuju ovakve reakcije o slici princa Luja koji je poslednji put bio u javnosti pre četiri meseca sa porodicom u Sandrigemu. Potez Kejt Midlton oduševio je veliki broj ljudi, iz raznih krajeva sveta: "Srećan rođendan, prinče Luje! Luj izgleda prelepo i toliko liči na Džordža, nadam se da ćete imati divan dan", "Srećan rođendan, Luje. Iskreno hvala princezi i princu od Velsa što su objavili ovu sliku", "Toliko liči na Džordža". "Kako lepa slika!!! Njegov veliki osmh za njegovu voljenu majku, hvala našem princu i princezi od Velsa na ovom divnom iznenađenju!! Želimo srećan i zabavan rođendan preslatkom princu Luju! Nadam se da će imati prelepu novu godinu!! Svi te volimo, Luje!, "Želimo preslatkom princu najlepši rođendan!".

princ Luis, kraljica Elizabeta
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Toliko čestitaka, toliko radosti je donela nova slika, koju prati posebna poruka sa profila Kejt Midlton i princa Vilijama.

Najlepši komentari za sada dominiraju na Instagram stranici čuvenog para, takva je i sama prilika ipak ne treba gubiti iz vida su lovci na potencijalne fotošop greške neumorni.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznato je da se zvanične slike britanske kraljevske porodice najčešće u određenoj meri obrađuju. To je i Kejt Midlton priznala nakon što je objavljena slika nje i dece, Šarlot, Džordža i Luja, za Dan majki (10. mart). Daily mail je pisao da je princeza to najviše učinila zbog dece...

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako se izvinila zbog tog propusta, bura oko raznih glasina o njenom zdravstvenom stanju i nizu drugih detalja nije jenjavala. Naprotiv. Bilo je toliko teorija zavera da su neki sumnjali da će Kejt objaviti rođendansku sliku princa Luja zbog potencijanlnih negativnih komentara.

Uzimalo se naravno u obzir i njeno zdravsteno stanje jer je princeza 22. marta saopštila da ima rak. I pored svega toga, uzela je foto-aparat i fotografisala sina.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Primećujemo na slici blistav osmeh Luja upućen njegovoj mami, isticanje njegovog lica u prvom planu, a fotografija mnogo govori i o roditeljskim metodama Kejt i Vilijama. Njihova deca, koliko god je to moguće, odrastaju kao većina mališana. Kejt se trudi da mališani što više vremena budu u prirodi. Bosonogi princ oduševio je svetsku javnost.

Divan razvoj događaja u susret 13. godišnjic braka princa Vilijama i Kejt Midlton koja će se obeležiti 29. aprila.

Podsetimo, Kejt Midlton operisana je 16. januara u Londonu, zbog problema sa abdomenom.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track