EVO KAKO BOLEST UTIČE NA NJIHOV BRAK: Izvori bliski Kejt i Vilijamu otkrili PRAVU ISTINU o budućnosti njihovog zajedničkog života
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

dosta se slažu

EVO KAKO BOLEST UTIČE NA NJIHOV BRAK: Izvori bliski Kejt i Vilijamu otkrili PRAVU ISTINU o budućnosti njihovog zajedničkog života

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam znaju se godinama, a prošli su dugi put od upoznavanja, braka pa sve do teških trenutaka koji sada prolaze zbog njene bolesti. Mnogi smatraju da će ih njeni odlasci na hemoterapiju razdvojiti i da neće opstati u braku.

Upoznali su se na fakultetu u Škotskoj 2001. i bili su samo prijatelji. Prijateljstvo je preraslo u vezu i onda su se zabavljali osam godina, pre nego što su se 2010. verili i venčali u aprilu 2011.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Dobili su troje dece: prinčeve Džordža i Luisa te princezu Šarlot. Ovih dana obeležili su 13. godišnjicu braka, a tom prilikom je poznati astrolog napravio analizu njihovih karata rođenja. Otkrio je da je kompatibilnost neosporna. Princ je rođen 21. juna 1982. i po horoskopu je Rak, a princeza je rođena 9. januara 1982. i ona je Jarac. Dobro se dopunjuju, posebno po pitanjima doma, tradicije i vrednosti, piše Glossy.

Kejt Midlton, veridba
foto: Profimedia

Njihova veza je stabilna i puna harmonije, kombinuju se kvaliteti Raka s Jarčevom istrajnošću. Njihov odnos je izgrađen na prijateljstvu, međusobnom poštovanju i nepokolebljivoj podršci. Još na fakultetu su uspostavili jaku prijateljsku vezu, a to je nešto za šta je princ verovao da je doprinelo snazi njihovog zajedničkog života.

Što se tiče budućnosti, astrolog smatra da im je suđeno da dele duboku emocionalnu vezu i da podržavaju jedno drugo na njihovim životnim putevima. Jedan drugome pomažu da emocionalno rastu i to doprinosi produbljivanju njihove romanse.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Sunce princeze Kejt i Venera obuzimaju princa Vilijama, a ono je pokazatelj fizičke privlačnosti, jer mora postojati jaka magnetska privlačnost i divljenje između oboje.

"Kad god je Kejt bila u sobi, Vil je očigledno obraćao pažnju na nju. Kada bismo sedei za ručkom u menzi i njih dvoje bi razgovarali, bilo je neverovatno koliko je to prirodno, kako su imali toliko toga reći jedno drugom", rekla je za People Laura Vorseher, studentkinja koja ih je poznavala i živela tada s njima.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Značajan zaključak u komunikacijskoj kompatibilnosti kraljevskog para je usklađivanje između Venere princeze Kejt, koja predstavlja šarm i privlačnost, i Vilijamovog Merkura, koji simbolizuje komunikaciju i intelektualnost. Ta sinergija sugeriše intelektualnu vezu i radoznali dijalog.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Prinčev Merkur je u Blizancima, poznat po svom brzom stilu komunikacije, i dopunjuje intelektualnu Veneru njegove žene u Vodoliji.

Inače, princ i princeza dele zanimljivu vezu između Saturna i Neptuna, koja kombinuje osećaj praktičnosti i idealizma u pristupu para finansijama i pitanjima o karijeri. U ovom slučaju, Kejt donosi osećaj discipline i strukture, a Vilijamov Neptun dodaje osećaj empatije i velikodušnosti.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track