SAMO ŽELI DA "PODBODE" NJEGOVE Zbog onoga što je Megan Markl uradila Hariju IZA LEĐA princ je pozeleneo od MUKE, evo o čemu je reč
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

slučajnost ili ipak ne?

SAMO ŽELI DA "PODBODE" NJEGOVE Zbog onoga što je Megan Markl uradila Hariju IZA LEĐA princ je pozeleneo od MUKE, evo o čemu je reč

Pop kultura -

"Sve ostaje u porodici", našalili su se strani mediji na račun odbeglog princa i njegove supruge. Hari (39) i Megan Markl (42) u poseti su Nigeriji, a dok su se družili sa školarcima, niko nije prestajao da komentariše njenu haljinu iz 2018. kolekcije.

princ Hari
foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

Kreacija boje breskve vojvotkinji je lepo pristajala, a slučajno ili ne, brend haljine je "Vindzor". Taj naziv nosi i dvorac u Engleskoj, koji je jedan od službenih rezidencija dinastije Vindzor, britanske kraljevske porodice. To je ujedno i jedno od prezimena koje nose njena deca, Arči i Lilibet. Megan je i nedavno nosila belu haljinu Hajdi Merik, koja je kupljena pre ili nakon venčanja s Harijem u maju 2018. pa se pisalo kako joj "nedostaje život u kraljevstvu".

princ Hari
foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

"Oni su nastojali da se sklone od Vindzora u potpunosti, a onda evo gospođe Saseks koja nosi haljinu koja se zove Vindzor", napisao je jedan pratilac na društvenim mrežama, a drugi se složio i dodao:

"Uveren sam da ona to radi namerno".

Svi su složni da ne treba ulaziti u to ko je na koga ljubomoran i ko koga kopira, ali valja napomenuti kako je Bakingemska palata promovisala svoj džem od jagoda svega nekoliko dana nakon što je Megan predstavila svoju liniju marmelada.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track