SVI JE ZNAJU KAO ŠAŠAVU PLAVOKOSU DEVOJČICU IZ HARI POTERA: Niko ne zna da je godinama ljubila kolegu sa seta, evo o kome je reč
Foto: Morio Taga / Jiji Press Photo / Profimedia

posebna

SVI JE ZNAJU KAO ŠAŠAVU PLAVOKOSU DEVOJČICU IZ HARI POTERA: Niko ne zna da je godinama ljubila kolegu sa seta, evo o kome je reč

Pop kultura -

Luna Lavgud, jedan je od omiljenih likova iz filmova o Hari Poteru, a utelotvorila ju je glumica, Evana Linč.

Lunin lik prvi put se pojavljuje u petom delu serijala filmova - "Hari Poter i Red feniksa" iz 2007. godine, a prisutna je i u preostala tri filma.

Iako njen lik u franšizi nije imao ljubavnu priču, glumica je bila u vezi s kolegom koji se takođe pridružio svetu Hari Potera, u petom delu.

Reč je o britanskom glumcu, Robiju Džarvisu, koji u "Redu feniksa" glumi Džejmsa Potera, Harijevog oca. Džarvisu je pripala uloga mlađe verzije Harijevog oca i pojavljuje se u samo nekoliko flešbek scena.

Evana i Robi bili su u vezi devet godina, a svoju ljubav uspeli su da sakriju od javnosti do 2015. godine, kada su na Instagramu objavili zajedničke fotografije.

Ali, godinu dana nakon što su potvrdili vezu, raskinuli su, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

I dok je mnogi pamte po njenoj dugoj platinasto plavoj kosi, Evanu danas više nije lako prepoznati jer je početkom ove godine postala crnka.

Nakon Hari Potera nastavila je da glumi u filmovima i serijama, ali nije ostvarila nijednu zapaženiju ulogu, a 2015. godine sudelovala je i u britanskoj verziji emisije "Ples sa zvezdama".

(Kurir.rs/ShowBuzz/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track