DA LI JE ELENA PAPARIZOU ZVANIČNO DOBILA NASLEDNICU? Grkinja zapalila scenu Evrovizije, a evo šta je povezuje sa našom TEYA DOROM
Foto: RTS

video

DA LI JE ELENA PAPARIZOU ZVANIČNO DOBILA NASLEDNICU? Grkinja zapalila scenu Evrovizije, a evo šta je povezuje sa našom TEYA DOROM

Pop kultura -

Pravi spektakl na sceni napravila je predstavnica Grčke, koja je u velikom finalu Evrovizije nastupila pod rednim brojem 12.

Vreli ples se orio Malmeom

Evrovizija, Evrovizija 2024
foto: RTS

Mlada Marina Satti izašla je na scenu, a njena energija plenila je dok je izvodila pesmu "Zari". Zgodna i prelepa Grkinja, koja je pored prepoznatljivog grčkog ritma, vratila ples u modu, ali i na scenu Evrovizije.

Ova mlada umetnica zapalila je scenu Evrovizije svojim glasom, stasom, ali i plesačkim umećem. Publika je sve vrme navijala za nju. Njen nastup pratila je i zanimljiva koreogtafija.

1 / 10 Foto: RTS

Publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a na mrežama se već spekuliše da je ona naslednica čuvene Elene Paparizou, koja je Grčkoj donela pobedu 2005. godine, a nastupila je u revijalnom delu drugog polufinala.

Favorit

Ona je takođe jedan od favorita na kladionicama, a ima i prestižno muzičko obrazovanje. Naime, završila je čuveni Berkli, kao i naša predstavnica Teya Dora.

Za njen nastup kažu da je energetska bomba, a važi za favorita i među Srbima, budući da nam je grčki melos bliži nego bilo čiji drugi.

Uživo prenos velikog finala Evrovizije, možete PRATITI NA NAŠEM BLOGU OVDE:

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track