MARIJU ŠERIFOVIĆ I CELU SRBIJU RAZBESNELA SAMO 3 POENA OD HRVATSKE: Oglasila se članica žirija i evo šta je poručila oko GLASANJA
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen RTS

reagovanje

MARIJU ŠERIFOVIĆ I CELU SRBIJU RAZBESNELA SAMO 3 POENA OD HRVATSKE: Oglasila se članica žirija i evo šta je poručila oko GLASANJA

Pop kultura -

Bejbi Lazanja osvojio je drugo mesto u finalu Pesme Evrovizije, a pobednik je Švajcarac Nemo. U Hrvatskoj je juče bila glavna tema i to kako je glasao njihov stučni žiri.

Teya Dora, doček
foto: Petar Aleksić

Pobednik takmičenja je ostao je bez bodova, a naša predstavnica Teya Dora je dobila samo 3 poena. Ipak, kasnije je objavljeno da joj je publika dala 12 bodova.

Marija Šerifović, Bejbi Lazanja
foto: Petar Aleksić, Screenshot HRT

Marija Šerifović se odmah na svom Tviteru oglasila i reagovala na tri poena koje je Hrvatska dala Srbiji.

"Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj", napisala je pevačica.

Kasnije je i čestitala na uspehu Teya Dori i Bejbi Lazanji.

Vanna, Ivana Vrdoljak
foto: Ana Paunković

Jedna od članica žirija bila je Ivana Vrdoljak - Vanna, koja i sama bila predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2001. u Kopenhagenu u Danskoj, gde je osvojila 10. mesto.

"U žiriju je bilo petoro ljudi. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. zbir naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije Evrovizije ne dozvoljavaju obavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije nimalo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova", napisala je pevačica.

Vanna
foto: Instagram Printscreen

Ona je čestitala Bejbi Lazanji na drugom mestu.

"Učinio si Hrvatsku ponosnom, a publika je rekla svoj sud", napisala je nekada vokal benda E. T.

Članovi žirija su bili i Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić, Srđan Skansi Sekulović i Đina Viktorija Damjanović. Na ovu priču dala je komentar i Teya Dora po sletanju u Beograd.

Bonus video:

04:53

Teya Dora izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track