OVO NISU PRIKAZALI U PRENOSU EVROVIZIJE: Evo šta se zapravo događalo na sceni tokom nastupa Švajcarca koji je POBEDIO (VIDEO)
Foto: EPA Jessica Gow

SVI SU MISLILI DRUGAČIJE

OVO NISU PRIKAZALI U PRENOSU EVROVIZIJE: Evo šta se zapravo događalo na sceni tokom nastupa Švajcarca koji je POBEDIO (VIDEO)

Pop kultura -

Pre finalnog nastupa na Evroviziji, na Tik Toku je osvanuo video u kojem su korisnici ove društvene mreže mogli da vide izvornu, neuređenu izvedbu pobedničke pesme "The Code", koju izvodi Nemo iz Švajcarske.

Na snimku koji kruži TikTokom vidi se kako na scenu dolaze dva kaskadera koji "lansiraju" švajcarskog predstavnika s improvizovanog satelita koji je bio centralni rekvizit njegove koreografije.

Ovaj snimak je još jedan pokazatelj šta zapravo stoji iza spektakla koji publika gleda kraj malih ekrana.

"Mislio sam da je reč o mehanici", "Mislila sam da time upravljaju preko kompjutera ili neke druge stvari" - neki su od komentara iznenađenih fanova.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Nemo
foto: EPA Jessica Gow

Podsetimo, Švajcarac je odneo pobedu na Evroviziji zahvaljujući tome što mu je žiri bio više naklonjen, dok je po glasovima publike apsolutni favorit bio Bejbi Lazanja iz Hrvatske, kome to ipak nije bilo dovoljno da pobedi.

Teya Dora, koja je predstavljala Srbiju s pesmom "Ramonda", osvojila je 17. mesto.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

04:53

Teya Dora izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track