NAKON DRUŽENJA SA VILIJAMOVOM NAVODNOM LJUBAVNICOM, KAMILA POVUKLA ŠOK POTEZ Evo o čemu je reč, a ima veze sa kraljicom Elizabetom
Foto: Henry Nicholls-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

neće više nositi krzno

NAKON DRUŽENJA SA VILIJAMOVOM NAVODNOM LJUBAVNICOM, KAMILA POVUKLA ŠOK POTEZ Evo o čemu je reč, a ima veze sa kraljicom Elizabetom

Pop kultura -

Pre nekoliko dana kraljica Kamila se družila sa Sarom Rouz Henberi (40), koja je bila upletena u ljubavni trougao s princem Vilijamom i Kejt Midlton. Godinama se šuškalo kako je Sara ljubavnica princa Vilijama, o čemu je Palata ćutala, a u zadnjih meseci te su se priče pojačale jer Kejt nije izlazila u javnost. Neki su pomislili da je to zato što ju je Vilijam prevario sa Sarom pa im je brak na klimavim nogama. Sara je to demantovala.

Kamila Parker Bouuls
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Priče su u potpunosti neistinite", rekla je preko svojih advokata 16. marta. Negirala je kako je princeza od Velsa nestala iz javnosti zbog toga što je saznala da su Sara Rouz i princ imali vrlo blizak odnos. Nekoliko dana kasnije Kejt je snimila video i otkrila da ima rak.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Kako bi druženje sa Sarom skrenula sa fokusa, tvrde brojni kritičari, kraljica Kamila sada je krenula koracima svoje svekrve, pokojne kraljice Elizabete II. Kako je Bakingemska palata potvrdila britanskom Udruženju za zaštitu životinja PETA, Kamila više neće kupovati odeću s krznom.

kraljica Kamila
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"PETA nazdravlja kraljici Kamili s čašom najboljeg vina što je prava kraljica koja stoji iza 95 posto Britanaca koji takođe odbijaju da nose životinjsko krzno, što pokazuju ankete", rekla je predsednica PETA-e Ingrid Njukvirk.

Ne zna se hoće li Kamila nastaviti da nosi samo odeću koju je dosad kupila ili će možda kupovati veštačko krzno, ali životinjsko svakako neće. Kraljica je trenutno preuzela veliki deo obaveza svog supruga, kralja Čarlsa III, koji ima rak.

kralj Čarls
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

I kraljica Elizabeta je 2019. odlučila kako više neće dodavati nove komade odeće od pravog krzna u svoju garderobu, iako će nastaviti da nosi svečane haljine koje su obrubljene krznom.

Kraljica Elizabeta
foto: Shutterstock

"Ako Njeno Veličanstvo treba da prisustvuje angažmanima po posebno hladnom vremenu, od 2019. nadalje koristiće se lažno krzno kako bi joj bilo toplo", napisala je svojevremeno njena dugogodišnja modna dizajnerka Anđela Keli.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track