NIKO NE MOŽE DA POGODI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Moraćete da protrljate oči jer njene fotke u KUPAĆEM KOSTIMU PROSTO GRME (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATAN IZGLED

NIKO NE MOŽE DA POGODI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Moraćete da protrljate oči jer njene fotke u KUPAĆEM KOSTIMU PROSTO GRME (FOTO)

Pop kultura -

Italijanska televizijska voditeljka, glumica i bivša manekenka Alesija Markuci privukla je pažnju ovih dana kad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

Zbog nje je dobila lavinu komplimenata, a činjenica koja je mnoge šokirala je ta što ova žena ima 51 godinu.

"Možeš li da podsetiš svoje 20-godišnje pratioce koliko godina imaš", "Da bih ja izgledala ovako, potrebno je čudo", "Ovakvi nismo bili ni sa 16 godina", "Najlepše telo u Italiji, amin", "Hvala ti, sad ću da plačem pred ogledalom", samo su neki od komentara.

Alesija je rođena u Rimu, a na televiziji se kao voditeljka pojavila 1992. godine.

Glumila je u serijama ''Carabinieri'' i ''Il giudice Mastrangelo'', a još krajem 90-ih glumila je u vesternu ''Il Mio West''.

Alesija ima sina Tomasa, koji je rođen u aprilu 2001. godine, s bivšim italijanskim fudbalerom Simoneom Inzagijem. Par je raskinuo tri godine nakon rođenja sina. Ćeku Miju dobila je 2011. godine s televizijskim voditeljem i pevačem Frančeskom Fačinetijem, ali s njim je raskinula nakon godinu dana.

Od 2014. godine u braku je s Paolom Kalabresijem Markonijem.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:42

SUZANA PERIĆ OTKRILA ZAŠTO JE LUJ VITONU POTREBNO DVE GODINE DA STIGNE U BEOGRAD! Ovim tempom, Beograd će po modi biti KAO MILANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track