NEKADA JE BIO OLIČENJE LEPOTE, A SADA NE MOGU DA GA PREPOZNAJU: Ovaj slavni glumac doživeo je totalnu transformaciju, evo i zašto
Foto: profimedia

NEKADA JE BIO OLIČENJE LEPOTE, A SADA NE MOGU DA GA PREPOZNAJU: Ovaj slavni glumac doživeo je totalnu transformaciju, evo i zašto

Pop kultura -

Sećate li se negativca koji je utelotvorio lik Kala Hoklija u Titaniku? Mnogi ga ne mogu prepoznati na novim fotografijama koje je objavio. Bili Zejn se potpuno transformisao za snimanje novog filma "Waltzing with Brando" u kojem glumi legendarnog Marlona Branda.

Obožavatelji su odmah primetili veliku sličnost dvojice glumaca.

"Ma to je Marlon Brando", "Odličan si izbor za ulogu, jako ličite", "Sličnosti su neverovatne", "Još jedan od razloga zašto sam fan. Nominacija za Oskara odmah", samo su neki od komentara ispod objave.

Radnja filma smeštena je krajem 60. i početkom 70. godina kada je holivudska legenda Brando kupio privatni otok Tetiaroa u Južnom Pacifiku, piše "People". Glumac je u to vreme morao da snima filmove kako bi finansirao ekološke projekte koje je radio s arhitektom.

"Kada su ga nazvali da snima film, prihvatio je ulogu kako bi finansirao ono što su pokušavali da naprave na otoku", izjavio je Zejn pritom misleći na kultni film "Kum", u kojem Brando glumi mafijaša Vita Korleonea.

(Kurir.rs/Index.hr/J.M)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track