NJENA MAJKA I BRAT TRAGIČNO SU ZAVRŠILI: Vest o tuzi ove porodice uznemirila je svet, a za NJU danas kažu da je majčina kopija

životna priča

NJENA MAJKA I BRAT TRAGIČNO SU ZAVRŠILI: Vest o tuzi ove porodice uznemirila je svet, a za NJU danas kažu da je majčina kopija

Pop kultura -

Legendarna Plejbojeva zečica i pop ikona '90. godina, En Nikol Smit, preminula je februara meseca 2007. godine, a njena smrt uzburkala je medije širom sveta. Njena ćerka, Danijelin Birkhed (17), nastavila je da živi sa svojim ocem, fotografom Lerijem Birkhedom (51), koji redovno na društvenim mrežema objavljuje fotografije sa svojom ćerkom.

Tako je, nedavno, na Lerijevom Instagram profilu osvanula fotografija njega i Danijelin kako uživaju na popularnim konjskim trkama "Kentaki derbi".

Posećivanje ovog derbija, sada je već postala tradicija oca i ćerke, a tim povodom odabrali su i, zaista, elegantne odevne kombinacije.

Lari je nosio strukirano, sivo odelo i šarenu kravatu, dok je Danijelin obukla crvenu svečanu haljinu. Međutim, fanovima nije uspela da promakne jedna stvar.

"Ona je predivna i izgleda baš kao njena majka. Vidim mladu Nikol u njoj. Učinio si sjajan posao čim si je tako odgojio," napisala je, ispod objave, jedna od fanova.

Danijelin je rođena 7. septembra 2006. godine, a pet meseci kasnije umrla joj je majka. Ono što mnogi ne znaju, jeste da postoji priča da je Nikol mesecima umirala od tuge jer joj je pred očima preminuo stariji sin, Vejn Smit, i to samo tri dana nakon što je rodila Danijelin.

Prema navodima, Vejn (21) doputovao je sa Bahama da bi video svoju tek rođenu polusestru i iznenada se srušio na pod bolničke sobe. Kasnijom obdukcijom lekari su utvrdili da je umro od predoziranja narkoticima.

Nikol je nezamislivo teško prihvatila ovu tragediju, pa je vrlo ubrzo i sama skončala na isti način kao i njen sin. Zbog načina života kom se predala, nakon smrti sina, mnogi su se pitali da li je Leri uopšte otac od malene Danijelin, ali nakon što je DNK testom potvrđeno da jeste, Birkhed ipak prihvata starateljstvo.

Podsetimo, davne 2012. godine, Danijelin postaje model modnog brenda "Guess", a prvi put kad je sebe videla na velikom platnu, rekla je da nije očekivala da će se osećati tako čudno.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track