MUŽ MI KONTROLIŠE SADRŽAJ NA TELEFONU: Pevačica otkrila detalje braka sa glumcem "Nemam internet, on mi DAJE DOZVOLU ZA..."
Foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ima dobar razlog

MUŽ MI KONTROLIŠE SADRŽAJ NA TELEFONU: Pevačica otkrila detalje braka sa glumcem "Nemam internet, on mi DAJE DOZVOLU ZA..."

Pop kultura -

Pevačica Lili Alen i glumac Dejvid Harbur jedan su od najskladnijih parova u Holivudu. Trude se da svoju privatnost ne eksponiraju previše, a pevačica je nedavno progovorila i o njihovom odnosu.

Lili Alen
foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

U razgovoru za "Sunday Times" Lili je priznala da kontroliše telefon svog supruga, te da je to njihov dogovor.

- Sada imam dečji telefon koji se zove Pinwheel. Nema mogućnost internet pretraživanja i upotrebe društvenih mreža, ali i dalje možete da imate Uber ili Spotify. Moj muž je odgovaran zaj taj telefon, tako da on kontroliše šta mi je dozvoljeno da imam kao aplikacije na svom telefonu. Važi i obrnuto, odnosno ja kontrolišem njegov telefon - priznala je Lili.

Razlog za ovakvu odluku, odnosno dogovor je njen stav da su "pametni telefoni "uništili čovečanstvo kao vrstu".

Ona je takođe priznala i da je svojim ćerkama Etel (12) i Marni (11) oduzela telefone, nakon što je pročitala knjigu koja kaže da deca ne treba da imaju telefone do 14. godine.

- Kreativnu stranu mog mozga uništili su pametni telefoni. Osećam se kao da se svi osećaju isto. Ne znam nikoga ko bi mogao da kaže da mu je kvalitet života bolji zbog postojanja pametnog telefona. Mislim da nas je to uništilo kao vrstu. Užasno je što su kreirani da stvaraju toliku zavisnost. Neki od nas imaju ličnost koja je više podložna zavisnosti od ostalih. To je zlo - objasnila je Lili.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track