Hajdi Klum traži dečka Sandri Bulok

Drugarice

Hajdi Klum traži dečka Sandri Bulok

Pop kultura -
Nemačka manekenka obećala je prijateljici oskarovki da će joj pronaći idealnog dečka za nju

Glumica Sandra Bulok želi da nađe dečka, a njena prijateljica, manekenka Hajdi Klum joj obećala da će joj ona pronaći idealnog.

Sandra veruje Hejdinim ljubavnim savetima. One su dobre prijateljice već nekoliko godina. Kada se Sandra razvela, Hajdi se ponudila da joj nađe nekoga i već pravila "ljubavne planove" za prijateljicu, glumica je to oštro odbijala, govoreći da joj niko ne treba i da joj je bolje samoj. Kada su se 9. januara srele na svečanosti "People’s Choice Awards", manekenka i model je opet započela tu temu i Bulokova je ovoga puta pristala, ali pod dva uslova: da ne bude glumac, ili tetovirani bajker.

Bulokova i Hajdi se odlično se slažu jer imaju dosta zajedničkih tema. Obe su razvedene i imaju decu. Nemačka manekenka obećala je prijateljici oskarovki da će joj pronaći idealnog dečka za nju.

Sandra se 2010. godine razvela od vlasnika radionice za motocikle Džesija Džejmsa i to nakon pet godina braka jer ju je varao. Ona je tada odlučila da usvoji sina Luisa.

Hajdi je posle razvoda od pevača Sila ljubav pronašla u vezi sa svojim telohraniteljem Martinom Kristenom. Njihovu ljubav podržava i njeno četvoro dece, Leni (8), Henri (7), Johan (5) i Lu (3).

"Deca obožavaju Martina!", rekla je Hajdi i dodala kako je to jedan od razloga zbog kog ga voli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track