PODRŠKA ŠOBIĆU: Muzičari snimili Miladinovu pesmu
Foto: Youtube

Sunce meni, sunce tebi

PODRŠKA ŠOBIĆU: Muzičari snimili Miladinovu pesmu

Pop kultura -
Šobićeve stihove za ovu priliku otpevao je crnogorski pevač Marko Vlahović, a u projektu podrške, između ostalih, učestvovali su i Sanja Živković, Ivana Popović, Nikola Radunović, Anita Popović, Marinko Pavićević, Kaja Milačić, Adrijan Ljuljđuraj

CRNA GORA - Grupa crnogorskih muzičara, pod vođstvom Momčila Zekovića Zeka, snimila je spot, obradivši baladu Miladina Šobivća “Sunce tebi, sunce meni”.

Spot je premijerno prikazan sinoć u okviru Dnevnika 2 Radio-Televizije Crne Gore.

Šobićeve stihove za ovu priliku otpevao je crnogorski pevač Marko Vlahović, a u projektu podrške, između ostalih, učestvovali su i Sanja Živković, Ivana Popović, Nikola Radunović, Anita Popović, Marinko Pavićević, Kaja Milačić, Adrijan Ljuljđuraj.

"Teško mi je da sada nabrojim sve koji su učestvovali, ali tu je stvarno bio veliki deo crnogorske estrade. Ideja je bila Zekova, sve je to napravio zbog ove teške Miladinove situacije. Kada me je zvao, rekao mi je: “Ajde da sada damo mi njemu malo sunca, sada kada mu je potrebno”, ispričao je Vlahović i objasnio zašto su muzičari obradili baš ovu pesmu.

"Mislim da je ona bila pravi izbor, jer je balada, a i nosi neku lepu, optimističnu poruku", objasnio je Marko Vlahović.

Spot je snimljen u studiju RTCG i utisci su veoma pozitivni.

"Mislili smo na Šobića dok smo radili i poslali mu iskrenu poruku podrške. Radili smo dva dana, bilo je zaista naporno, ali, sve u svemu, atmosfera je bila odlična", objasnio je Vlahović.

http://www.youtube.com/watch?v=hKTC_Uxp3rY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track