Robert de Niro briznuo u plač usred emisije

Mekog srca

Robert de Niro briznuo u plač usred emisije

Pop kultura -
Glumac, koji je u svojoj karijeri najčešće glumio opake momke, nije mogao da zadrži suze dok je pričao o ulozi oca bipolarnog muškarca jer je i sam otac autističnog deteta

LOS ANĐELES - Slavni holivudski glumac Robert de Niro rasplakao se pred kamerama u TV emisiji dok je pričao o snimanju filma nominovanog za Oskara "Silver Linings Playbook".Glumac, koji je u svojoj karijeri najčešće glumio opake momke, nije mogao da zadrži suze dok je pričao o ulozi oca bipolarnog muškarca jer je i sam otac autističnog deteta.

Radnja filma vrti se oko muškarca koji bezuspešno pokušava da se uklopi u društvo uprkos poremećaju od kojeg pati, a reditelj Dejvid Rasel uložio u film lično iskustava s obzirom na to da njegov sin Metju pati od bipolarnog i opsesivno kompulsivnog poremećaja.

De Niro se rasplakao u trenutku kada ga je voditeljka Kejti Kurik pitala da li oseća veću odgovornost zbog snimanja filma u koji je redatelj uložio toliko ličnih iskustava."Naravno da ga razumem", rekao je De Niro i nakon duže pauze počeo plakati. "Ne volim da budem previše emocionalan pred kamerama, ali znam tačno kroz šta prolazi", rekao je De Niro.

Reditelj je otkrio da se De Niro "slomio" i tokom sastanaka s njim pre početka snimanja."Kada sam se sastao s njim zbog scenarija sreo je mog sina. Shvatio sam da plače, to je bilo veoma snažno iskustvo za mene", rekao je reditelj.

http://www.youtube.com/watch?v=1GxRZ9ESGrc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track