Rita Ora: Nisam verovala da ću uspeti
Foto: No. 5 Magazine

O svojoj karijeri

Rita Ora: Nisam verovala da ću uspeti

Pop kultura -
U početku sam mislila da neću uspeti u svetu šoubiznisa pa sam zato danas jako srećna što mogu reći da sam se bezveze bojala, otkrila je seksepilna pevačica

Rita Ora (22) postala je megazvezda svega 18 meseci nakon što se pojavila na sceni, a sad je otkrila kako u početku nije verovala da će uspeti. Ona je snimila editorijal za jedan američki magazin i otkrila da je dugo mislila da će biti veliko razočaranje.

"Slala sam svoje demo snimke Džej Zijevoj producentskoj kući. Kad su me konačno nazvali i rekli da žele da me videti i čuju uživo bila sam izvan sebe. Počela sam da prodajem patike i odeću kako bih imala za avionsku kartu, a kad su mi rekli da će mi oni platiti put u SAD, ostala sam bez teksta", otkrila je Rita.

Pevačica je u provokativnom crno-belom editorijalu pokazala svoje atribute. Istakla je seksepil, ali pokazala da je posebna čak i kad nije u golišavom izdanju.

Prisetila se trenutka kad su je iz časopisa The Metro pitali je li možda zainteresirana da gola snimi editorijal za njih. Rekla im je da prvo mora da pita roditelje jer to još nikad nije radila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track