Bred Pit i Anđelina Džoli proizvode vino

"Miraval"

Bred Pit i Anđelina Džoli proizvode vino

Pop kultura -
Pit i Džoli počeli su da sarađuju sa francuskim proizvođačem vina Markom Perinom u vreme berbe prošle godine. Crna vina marke "Miraval" nose imena "Džoli-Pit" i "Perin"

Poznati holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli odlučili su da se upuste i u biznis sa vinom i pomognu proizvođnju crnog vina "Miraval" na svom imanju u Francuskoj, a na etiketi će stajati njihova imena.

Pit i Džoli počeli su da sarađuju sa francuskim proizvođačem vina Markom Perinom u vreme berbe prošle godine.

Crno vino "Miraval" trebalo bi da se nađe na tržištu u martu, a belo krajem leta.

"Oni žele da budu sigurni da se na njihovom imanju pravi najbolje vino u Provansi", rekao je Perin.

"Bili su prisutni tokom muljanja grožđa ove godine i proverili sve - od opreme u vinariji, gde smo već prešli na tankove od nerđajućeg čelika, do promena na etiketama", dodao je on.

Crna vina marke "Miraval" nose imena "Džoli-Pit" i "Perin".

Vino "Miraval" je ranije nosilo naziv "Pink Floyd", jer je čuveni britanski rok bend snimio album "The Wall" 1979. godine u studiju na imanju Miraval u južnoj Francuskoj, koje ima oko 60 hektara pod vinogradima.

Slavni glumački par je počeo da iznajmljuje to imanje pre pet godina, a nešto kasnije su ga kupili.

Pit je prošle godine predstavio vrhunsku kolekciju nameštaja u čijem kreiranju je učestvovao zajedno sa dizajnerom Frenkom Polarom. Takođe je radio sa arhitektama na osmišljavanju kuća pristupačnog kvaliteta za žrtve uragana Katrina u Nju Orleansu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track