ZA PRSA ISPRED KEJT: Ruskinja ista seksi model
Foto: Dejli Mejl

Kao jaje jajetu

ZA PRSA ISPRED KEJT: Ruskinja ista seksi model

Pop kultura -
Mlada Ruskinja je postavila na Tviter svoju toples fotografiju gde je jedva pokrivena jaknicom sa krznom, identičnu onoj koju je Kejt snimila pre nekoliko godina

Model za kupaće kostime, Kejt Apton, dobila je dvojnicu iz Rusije. Anja je pozirala u beloj krznenoj jakni i tu se najviše videla sličnost sa Kejt.

Izreka kaže da ne postoje dve iste pahulje, ali supermodel Kejt Apton je pronašla je svoju "obdareniju" dvojnicu - 22. -godišnju studentkinju iz Rusije, koja se predstavlja imenom Anja.

Plava bomba je postavila na Tviter svoju toples fotografiju gde je jedva pokrivena jaknicom sa krznom. Istu fotografiju je napravila Kejt Apton kada se slikala za naslovnu stranu časopisa "Sports Ilustrated".

"Rekli su mi da ličim na nju iz davnih dana, ali kada sam videla izdanje magazina "SI", i da je Kejt nosila istu jaknu koju ja imam u svom ormanu, znala sam da i ja tako moram da se fotografišem!", rekla je Anja u intervjuu za Spots Ilustrejted.

Anjina fotografija se raširila internetom, pa je čak i sama Kejt Apton postavila na svoj nalog fotku Anje i napisala "Neverovatno".

Iako je ruska lepotica navela Nataliju Vodijanovu kao omiljeni model, rekla je za Aptonovu "Ja sam njen fan već neko vreme. Oduševljava me kad vidim da neko ruši stereotipe da manekenke moraju da budu mršave kao grana."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track