Demi traži alimentaciju od Eštona Kučera

Hoće pare!

Demi traži alimentaciju od Eštona Kučera

Pop kultura -
Nije poznat iznos alimentacije koju traži, ali odluka da traži finansijsku potporu od bivšeg supruga je neobična za 50-ogodišnju glumicu, koja je bila jedna od najplaćenijih zvezda Holivuda

Glumica Demi Mur traži da joj bivši suprug Ešton Kučer (35) plaća alimentaciju, saznaje se iz dokumenata o razvodu braka koji su podneti juče sudu u Los Anđelesu.

Nije poznat iznos alimentacije koju traži, ali odluka da traži finansijsku potporu od bivšeg supruga je neobična za 50-ogodišnju glumicu, koja je bila jedna od najplaćenijih zvezda Holivuda tokom 1990-ih godina.

Kučer, nova zvezda humorističke serije "Dva i po muškarca", u kojoj je nasledio ulogu Čarlija Šina, podneo je zahtev za razvod braka u decembru 2012.

Kučer i Mur, među kojima je 16 godina razlike, venčali su se 2005. u Los Anđelesu. Pre toga, Mur je bila udata za zvezdu akcionih filmova Brusa Vilisa sa kojim ima tri ćerke. Prema podacima magazina Forbs, Kučer je u proteklih godinu dana zaradio 24 miliona dolara i trenutno je najplaćeniji TV glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track