Mekonahi: Ne osećam potrebu da stanem iza kamere!

Još uvek ne...

Mekonahi: Ne osećam potrebu da stanem iza kamere!

Pop kultura -
Mekonahi je na filmskom festivalu SXSW u Ostinu rekao da ima nekoliko ideja koje bi lično voleo da režira ali da za sada uživa u glumi

Holivudski glumac Metju Mekonahi izjavio je da u momentu kada mu je karijera u punom zamahu, ne oseća potrebu da stane iza kamere.

Mekonahi je na filmskom festivalu SXSW u Ostinu rekao da ima nekoliko ideja koje bi lično voleo da režira ali da za sada uživa u glumi. Jedna od ideja je priča za decu koju je smislio pre nego što je dobio decu. Druga je crnohumorna komedija o godini koju je proveo na razmeni studenata u Australiji.

"Ali, iskreno, uživam u tome što sam glumac", rekao je on. "Zatvorio sam svoju producentsku kuću, muzičku kuću i sada imam tri stvari koje želim da vidim na svom stolu ponedeljkom ujutru - moju porodicu, moju humanitarnu fondaciju i glumačke uloge".

"Tome mogu da se posvetim dovoljno i zaista da brinem o njima. To su tri stvari koje me sada jedino interesuju", dodao je glumac poznat po filmovima "Striper Majk", "Sahara", "Vreme za ubijanje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track