TAJNE HOLIVUDSKIH POSTELJA: Ubijaju se od seksa!

Otkrivaju

TAJNE HOLIVUDSKIH POSTELJA: Ubijaju se od seksa!

Pop kultura -
Neke holivudske ličnosti otvoreno su progovorile o tome šta se dešava u njihovim spavaćim sobama, iza zatvorenih vrata
1 / 6 Foto: Daily Mail

Kad je u pitanju njihov seksualni život, neki poznati i slavni ne suzdržavaju se i otkrivaju sočne detalje. Tako je nimalo sramežljiva Keša šokirala obožavaoce priznanjem da je imala seksualno iskustvo sa duhom!

"Imala sam nekoliko neobičnih iskustava. Ne znam njegovo ime, on je duh. Otvorena sam za takve stvari", izjavila je pevačica.

Američki pevač, tekstopisac i poznati ženskaroš Adam Levin objasnio je razlog zašto je bio sa toliko puno žena: "Možda sam želeo da spavam sa puno žena zato što ih toliko volim", kaže pevač.

Kad su glumicu Oliviju Vajld upitali za njen seksualni život sa verenikom Džejsonom Sudekisom, rekla je: "Seksamo se kao kenijski maratonci".

"Zaista uživam u misionarskom položaju, volim kad me muškarac preuzme", otkrila je glumica Sara Silverman.

"Volim misionarski položaj, a volim da budem i na kolenima. Volim da budem i gore. Volim dogi-stajl, a volim i na nogama', priznala je Zoe Saldana, dok Gvinet Paltrou najviše voli kada je dole.

Džejn Fonda, koja ima 74 godine i verovatno više seksualnog iskustva od ostalih dama, iznenadila je iskrenim odgovorom: "Iako sam dosta fleksibilna i mogu klečati, to mi nije baš previše udobno. Više volim da ležim ili sedim na kauču dok mi muškarac prilazi".

Kad su glumicu Evu Longoriju pitali kako najviše voli da vodi ljubav, rekla je kratko i jasno: "Odmah sad i da sam gore".

Čarli Šin progovorio je o seksualnoj zavisnosti i o seksu sa prostitutkama: "Ne plaćam im za seks, plaćam im da odu". Njegova bivša Deniz Ričards priznala je da je imala lezbijsku aferu sa divnom ženstvenom devojkom jer je bila znatiželjna.

TV-voditeljka Kamil Gramer otkrila je da je njen bivši suprug Kelsej Gramer voleo da se oblači u ženu u njihovoj spavaćoj sobi.

Glumac Vilmer Valderama voli da priča o devojkama sa kojima je spavao, pa je tako otkrio da je Lindzi Lohan bila jedna od najboljih žena sa kojima je spavao, a da je seks sa Ašli Simpson bio glasan.

Dejvid Arket govorio je 2010. Hovardu Sternu o svom seksualnom životu sa tadašnjom suprugom Kortni Koks. "Nisam se seksao četiri meseca. Ona je emotivno biće, neverovatna žena. Ako nije raspoložena, ne želi da vodi ljubav".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track