Bivša Anandi: Nova glumica moja bleda kopija!
Foto: Internet

Ne sviđa joj se!

Bivša Anandi: Nova glumica moja bleda kopija!

Pop kultura -
Pogledala sam samo jednu epizodu, i čini mi se da se Toral uopšte nije snašla u ulozi. Neupečatljiva je, bleda i ne primećuje se, rekla je bivša Anandi

Glumica Patriša Banerdži koja se nedavno vratila sa odmora u Goi, nesvesna "bure" koju je izazvala odlaskom iz "Male neveste", kaže da joj je tek sada postalo jasno koliko su je gledaoci zavoleli kao Anandi. Gungula koja je dočekala, kako kaže, naterala ju je da pogleda nove epizode serije, a evo i prvih impresija:

"Pogledala sam samo jednu epizodu i čini mi se da se Toral uopšte nije snašla u ulozi. Neupečatljiva je, bleda i ne primećuje se u seriji. Imala sam utisak kao da je nisam videla ni u jednoj sceni", otkrila je Patriša svoje utiske o glumi svoje koleginice, opravdavajući njen loš nastup time da je Anandi veoma zahtevan lik.

"Nije ni čudo što se Toral još nije pronašla u tom liku. Ipak sam ga gradila i stvarala dve godine, a ljubav koju sam unela za to vreme u Anandi, ne može se naučiti. Mora da se doživi i oseti", navodi glumica, sigurna da će se Rasputra posle nekog vremena, ipak, snaći.

"Za to je plaćena",zaključila je stara Anandi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track