DEZINFORMACIJA: Reper Lil Vejn nije u komi

DEZINFORMACIJA: Reper Lil Vejn nije u komi

Pop kultura -
Dobitnik Gremija je na svom Tviter nalogu napisao: Dobro sam. Hvala na molitvama i ljubavi, ubrzo pošto je sajt TMZ preneo vest da je hiphoper u komi

LOS ANĐELES - Reper Lil Vejn napisao je na Tviteru da se "oseća dobro" posle medijskih izveštaja da je u kritičnom stanju posle niza napada, prenose svetski mediji.

Dobitnik Gremija je na svom Tviter nalogu napisao: "Dobro sam. Hvala na molitvama i ljubavi", ubrzo pošto je sajt TMZ preneo vest da je hiphoper u komi.

Portparolka Lil Vejnove izdavačke kuće Viki Čarls rekla je AFP-u da je Vejn dobro.Sajt TMZ koji prati poznate preneo je da je Lil Vejn (30) prebačen u Sidars Sinaj bolnicu u Los Anđelesu u utorak posle više napada. Muzičar je otpušten dan kasnije, ali je ponovo primljen u roku od nekoliko sati i da nije u stabilnom stanju.

Pozivajući se na izbore u bolnici, sajt je nešto kasnije preneo da je muzičar u kritičnom stanju i da su mu "prognoze neizvesne" zbog čega je porodica pozvana da bude pored njega.

Zvaničnici "Young Money" diskografske kuće koja izdaje Vejnove albume oglasili su se na Tviteru sa objavom da su vesti sajta TMZ netačne. Reper koji je dobitnik četiri Gremi nagrade u oktobru je takođe imao napade dok je leteo u privatnom avionu.

Prošlog septembra Lil Vejn je obeležio 30. rođendan prevazišavši Elvisa Prislija po broju pojavljivanja na Bilbordovoj listi 100 najslušanijih.

Njegov hit "Celebration" koji je radio sa Gejmom tada je 109. put došao na listu.Lil Vejn, čiji je obožavalac i predsednik SAD Barak Obama, snimio je 10 albuma i služio je zatvorsku kaznu zbog nezakonitog posedovanja oružja 2010.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track