Džesi Džej obrijala glavu: Kako divan osećaj!
Foto: Youtube

Održala obećanje

Džesi Džej obrijala glavu: Kako divan osećaj!

Pop kultura -
Pevačica je pomogla britanskoj humanitarnoj organizaciji tako što je pred TV kamerama obrijala glavu

Britanska pevačica Džesi Džej, obrijala je glavu pred TV kamerama u petak uveče u emisiji "Red Nose Day" na televiziji "BBC" posvećenoj dobrotvornoj organizaciji "Comic Relief" i tako doprinela prikupljanju sredstava za borbu protiv gladi i poboljšanju životnih uslova u Africi.

Nakon što je ostala bez kose, Džesi Džej je prokomentarisala da se oseća neverovatno čudno. Kada ju je voditelj Dermot Oleri pomazio po glavi, zaključila je da je to "divan, oslobađajući osećaj" i priznala da je njena porodica za vreme šoua podsticala ljude da doniraju novac.

"Ova emisija postoji otkad sam se rodila, oduvek sam htela da učestvujem u njoj", rekla je Džesi. Na Tviteru se zahvalila svima koji su donirali novac u humanitarne svrhe.

"Uradila sam to. Hvala svima koji su donirali novac za "Red Nose Day" i podržali me večeras. Moje srce je ispunjeno srećom", napisala je pevačica koja je posetila nekoliko zadruga s kojima Komik Rilif pomaže. Nije mogla da suzdrži suze tokom susreta sa žrtvama trgovine seksualnog roblja, silovanja i zlostavljanja.

"Brijanje glave je bila najmanja stvar koju sam mogla da učinim", rekla je pevačica.

Džesi je bila samo jedna od zvezda koja se priključila akciji "Učinite nešto smešno za novac". Mnogo poznatih lica učestvovao je u emisiji kako bi prikupili novac u dobrotvorne svrhe poput Sajmona Kauela, Šeron Ozborne, članovi benda "One Direction", Nikol Šerzinger, Rasel Brend i brojnih drugih.

Zajedničkim snagama su uspeli da skupe 75 miliona funti, što je rekordan iznos novca prikupljen na taj način u dobrotvorne svrhe i to na 25. godišnjicu akcije "Dan Crvenog Nosa".

http://www.youtube.com/watch?v=18-vA1yXIc0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track