Optuženi da su hteli da obezglave pevačicu Džoš Stoun

Zastrašujuće!

Optuženi da su hteli da obezglave pevačicu Džoš Stoun

Pop kultura -
Pisane beleške, pronađene u automobilu osumnjičenih, ukazuju da su njih dvojica planirala da obezglave pevačicu i potom pronađu neku reku u kojoj bi se otarasili njenog tela

Dva muškarca, koja su optužena za planiranje pljačke i ubistve soul pevačicu Džoš Stoun, takođe su nameravala da je obezglave a njeno telo bace u reku, saopštili su danas britanski tužitelji.

Osumnjičeni, Džunior Bredšo i Kevin Liverpul uhapšeni su u junu 2011. godine u blizini kuće mlade pevačice nakon što su ih sumnjičave komšije prijavile policiji. Bredšo i Liverpul nikada nisu uspeli da dođu do njene kuće. Otvarajući saslušanje pred sudom u Ekseteru, tužilac je rekao poroti da su Bredšo (32) i Liverpul (35) krenuli iz svojih kuća u Mančesteru naoružani samurajskim mačem, noževima, čekićem, crnim vrećama i rukavicama, i uputili se ka kući Stounove u Devonu.

Tužilac je takođe rekao da rukom pisane beleške, pronađene u automobilu osumnjičenih, ukazuju da su njih dvojica planirala da obezglave pevačicu i potom pronađu neku reku u kojoj bi se otarasili njenog tela. Bredšo i Liverpul odbacili su sve optužbe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track