Princeza Karolina od Monaka postala baka
Foto: Rojters

Dobila unuka

Princeza Karolina od Monaka postala baka

Pop kultura -
Princeza je objavila je da je dobila prvo unuče, dečaka čiji su roditelji njen sin Andrea Kaziragi i njegova nevenčana supruga Kolumbijka Tatjana Santo Domingo

MONAKO - Princeza Karolina od Monaka objavila je da je dobila prvo unuče, dečaka čiji su roditelji njen sin Andrea Kaziragi i njegova nevenčana supruga Kolumbijka Tatjana Santo Domingo.

U saopštenju prinčevske palate se ističe da je beba rođena u četvrtak i da se "majka i dete odlično osećaju". Karolina je najstarije dete princa Renijea III od Monaka i princeze Grejs, bivše holivudske zvezde Grejs Keli, čije je venčanje iz bajke 1956. godine pretvorilo uspavani sredozemni grad Monako u elitno odmaralište za bogate i slavne.

Andrea je Karolinin sin iz njenog drugog braka sa Stefanom Kaziragijem, italijanskim industrijalcem koji je poginuo 1990. u trci motornih čamaca. Andrea Kaziragi je sada drugi po redu za nasledstvo trona Monaka, budući da aktuelni vladar Monaka princ Albert i njegova supruga Šarlin, sa kojom je u braku od 2011, još nemaju dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track