Džej Zi: Šta bi bilo da nemam Bijonse?

Cveta ljubav

Džej Zi: Šta bi bilo da nemam Bijonse?

Pop kultura -
Reper je na Instagramu objavio fotografije privatnih trenutaka sa suprugom i ćerkom. Džej Zi je otkrio koliko je srećan što u životu ima Bijonse i ćerkicu Blu Ajvi

Ćerka Bijonse (31) i Džej Zija (43) u januaru je napunila godinu dana, a na osnovu fotografija koje su snimljene u ponedjeljak dok se pevačica šetala sa devojčicom u rukama, mnogi su komentarisali da je Blu Ajvi preslikana majke.

Koliko je ponosan na svoju porodicu, reper je otkrio i na svom Instagram profilu gde je objavio fotografije privatnih trenutaka sa suprugom i ćerkom. Na jednoj devojčicu nežno drži u naručju, a na većini uživa u druženju sa suprugom.

Pogledi na jednoj od brojnih romantičnih fotografija otkrivaju koliko su zaljubljeni.

"Način na koji je promenila moj život. Što bi bilo da je nemam? Gde bih bio i ko bih bio? Prvi put kad sam je ugledao imala je samo 16 godina. Tad sam pomislio kako će biti moja. I evo, danas smo u braku i imamo jedno dete. Ona me spasila", opisao je Džej Zi na Instagramu svoje osećaje prema supruzi. I Bijonse je nedavno izjavila da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track