PUŠTENE U PRODAJU: Od danas karte za koncert Džemirokvaj

PUŠTENE U PRODAJU: Od danas karte za koncert Džemirokvaj

Pop kultura -
Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima "Eventima", na blagajnama Kombank arene, Bilet centra, Doma omladine i Ušće šoping centra

BEOGRAD - Ulaznice za koncert britanske grupe "Jamiroquai" (Džemirokvaj), 30. juna u Kombank areni, u prodaji su od danas po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara, saopštila je Arena.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima "Eventima", na blagajnama Kombank arene, Bilet centra, Doma omladine i Ušće šoping centra, kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Najpoznatiji predstavnik esid džez/soul/fank pokreta, "Jamiroquai" održaće samo dva koncerta u ovom delu Evrope - u Srbiji i u Bugarskoj, dva dana pre nastupa u Beogradu.

"Svemirski šeširdžija", kako ga nazivaju, i zaluđenik za automobile (u svojoj kolekciji ih ima preko 30), harizmatični frontmen benda, Džej Kej, odlučio je da se posveti muzici nakon problematičnog tinejdžerskog perioda, bekstva od kuće i tuče koja ga je skoro koštala života.

Posle više od dve decenije, "Jamiroquai" je veran sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama.Njihovu karijeru obeležili su hitovi "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", "Space Cowboy", "Deeper Underground", više od 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja i "Gremi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track