Miranda Ker poslednji put kao anđeo

Zbogom, nema više

Miranda Ker poslednji put kao anđeo

Pop kultura -
Ona je objavila poslednje fotografije za poznati brend donjeg veša „Viktorijas sikret“, pošto je raskinula trogodišnji ugovor vredan milion dolara

Zbogom, anđele.Miranda Ker (29) poslednji put se slikala kao „Viktorijin anđeo“. Bar za sada, jer slavna manekenka nije produžila ugovor sa najpoznatijim brendom donjeg veša „Viktorijas sikret“. Možda će za koju godinu opet biti u starom jatu, ali za sada je odlučeno da joj se da sloboda.

Supruga holivudskog superstara često je krasila naslovne strane i bilborde širom sveta obučena samo u izazovne gaćice i brushaltere. Iako su se pojavile priče da je zapravo kompanija njoj uručila otkaz posle tri godine saradnje rekavši joj da ne žele da produže ugovor vredan milion dolara jer je nesnosna, bahata i razmažena, Miranda tvrdi da to nije tačno.- Sigurna sam da svako ko je radio sa mnom može da kaže da te priče nisu tačne - rekla je Miranda za Sidnej morning herald i dodala da više nije mogla da se u potpunosti posveti brendu jer ima porodične obaveze.Slavna Australijanka učestvovaće na revijama „Viktorijas sikreta“, ali će biti plaćena po danu.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track