NEMA KRIZE: Ćerka Bila Klintona, kupila stan od 10 miliona dolara!
Foto: Wikipedia.org

Samo 464 kvadratnih metara

NEMA KRIZE: Ćerka Bila Klintona, kupila stan od 10 miliona dolara!

Pop kultura -
Čelzi Klinton, ćerka bivšeg američkog predsednika i bivše državne sekretarke, Bila i Hilari Klinton kupila je stan na Menhetnu, a koji zauzima čitav sprat u zgradi Vitman, luksuzne tvrđave

NJUJORK - U porodici Klinton, reč kriza ne postoji, jer je Čelzi Klinton, ćerka bivšeg američkog predsednika i bivše državne sekretarke, Bila i Hilari Klinton, kupila izuzetno skup, luksuzan stan u Njujorku.

Prema pisanju lista "Njujork dejli njuz", 33-godišnja novinarka, a neki kažu možda i buduća političarka, i njen suprug, 35-godišnji bankar Mark Mezvinski, obradovali su sebe stanom vrednim 10 miliona dolara.

Stan se nalazi na Menhetnu, na dva koraka od Medison skver parka, i zauzima čitav sprat u zgradi Vitman, "luksuzne tvrđave" koja se smatra jednom od najsigurnijih rezidencija u Njujorku.

Ukupna ima 464 kvadratnih metra i najduži je stan u ovoj četvrti: da bi se prešlo s jednog na drugi kraj centralnog hodnika, dugog 72 metra, potrebno je 30 sekundi!

"Jedan od supružnika će moći mirno da spava, dok drugi bude pravio žurku na drugom kraju stana", kazao je agent prodaje.

Da ova kupovina predstavlja značajan događaj u porodici Klinton, svedoči i činjenica da su Bil i Hilari redovno obilazili stan tokom renoviranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track