DOBRO PROŠLA: Ris Viderspun platila 100 dolara jer je ometala hapšenje

DOBRO PROŠLA: Ris Viderspun platila 100 dolara jer je ometala hapšenje

Pop kultura -
Oskarovka nije se izjašnjavala povodom optužbe za nepristojno ponašanje i platila je kaznu od 100 dolara nakon što je sa suprugom uhapšena u Atlanti prošlog meseca

LOS ANĐELES - Oskarovka Ris Viderspun nije se izjašnjavala povodom optužbe za nepristojno ponašanje i platila je kaznu od 100 dolara nakon što je sa suprugom uhapšena u Atlanti prošlog meseca.

Predstavnik okružnog suda u Atlanti naveo je u saopštenju da je slučaj time završen. Glumični suprug Džim Tot (42) priznao je krivicu za vošnju u pijanom stanju i platio je 600 dolara kazne a moraće da odsluži i 40 sati društveno-korisnog rada.

Na video snimku koji je emitovan na tračerskom sajtu TMZ vidi se Viderspunova kako više na policajca koji ju je uhapsio. "Znate li vi ko sam ja? Saznaćete ko sam ja!", rekla je ona. Video je imao više od 120.000 pregleda na JuTjubu i preuzele su ga i brojne TV stanice.

Glumica koja je Oskara dobila za ulogu Džun Karter Keš u filmu "Hod po ivici" izvinila se zbog svog ponašanja i objasnila da se, posle previše čaša vina, uspaničila zbog toga što joj hapse supruga. "Nisam imala pojma šta priča. Toliko mi je žao. Bila sam nepristojna prema njemu", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track