TOP 5: Ove filmove ne treba gledati

Roling Ston

TOP 5: Ove filmove ne treba gledati

Pop kultura -
Filmski kritičar Piter Travers sačinio je listu pet letnjih filmova koje treba zaobići u širokom luku

NJUJORK - Filmski kritičar magazina "Roling Ston" Piter Travers sačinio je listu pet letnjih filmova koje treba zaobići u širokom luku.

1. Prvi na listi "filmova koje nikako ne treba pogledati" je najočekivaniji film godine, "Veliki Getsbi" Baza Lurmana koji u bioskope stiže u maju. "Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nagdleda Džej Zi - ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Baz Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdzeralda guši u sopstvenom eksesu", naveo je Travers.

http://www.youtube.com/watch?v=OULhlaX6JY4

2. U filmu "Byzantium" (Vizantija) Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu. "Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira", poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

http://www.youtube.com/watch?v=_zu2cW7AhO8

3 "Grown Ups 2" (Odrasli 2) koji u bioskope stiže u julu nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbeći.

http://www.youtube.com/watch?v=PQ64f4yE9fA

4. Nastavak filma "300" - "300: Rise of an Empire" (300: Uspon carstva). "Zar nisu svi umrli u "300"? Ne budite cepidlake. Holivudska zapovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Sledeće što možemo očekivati je "300: Mamurluk u Vegasu"", ironičan je Travers.

http://www.youtube.com/watch?v=5snafXLzcr0

5. I poslednji na listi je film "We"re the Millers" (Milerovi) u kome Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica - ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a dece nema. "Sama pomisao na to čini me depresivnim", naveo je Travers

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track