NOVINARI TIPUJU: Moje tri do 8. mesta!

Evrovizija 2013.

NOVINARI TIPUJU: Moje tri do 8. mesta!

Pop kultura -
Prema nekim prognozama Srbija čak može i do petog mesta, dok je Danska ubedljivo prva i to od početka priprema za ovogodišnju Evroviziju

MALME - "Moje tri" će večeras poslednje pred evrovizijsku publiku u prvom polufinalu čuvenog takmičenja. Kladionice su im polovično naklonjene, ali su zato pobrale simpatije fanova i novinara koji ih prate u Malmeu.

"Svi u timu verujemo da ćemo zabeležiti dobar plasman. Verujemo da ćemo ući u finale, ali i postići dobar rezultat u samoj završnici takmičenja, da stignemo što dalje na putu ka vrhu Evrope. Imamo jaku konkurenciju, ali mislim da ćemo se dobro pokazati", rekao je Saša Milošević Mare, kompozitor numere "Ljubav je svuda".

Slično poručuju i Nevena, Sara i Mirna koje će poneći najveći teret jer će pred višemilionskim TV auditorijumom večeras pevati.

"Sigurne smo u sebe i našu pesmu. Teško je opisati koliko smo uzbuđene, ali nas to neće omesti da pokažemo koliko vedimo, a to je puno", rekle su devojke koje su u nedelju bile na crvenom tepihu povodom otvaranja ovogodišnjeg takmičenja.

Najveća podrška, i to u Švedskoj stiže im od Marije Šerifović koja je sve vreme uz njih, pa je tako juče izveštavala sa generalne probe na kojoj su se pojavili svi predstavnici koji se bore za plasman prve polufinalne večeri. Inače, njih danas čeka još jedna proba pred sam nastup.

Kada su u pitanju kladionice, naše devojke su se juče bolje kotirale u odnosu na prethodne dane. Prema nekim prognozama čak mogu i do petog mesta, dok je Danska ubedljivo prva i to od početka priprema za ovogodišnju Evroviziju. Oni takođe nastupaju večeras.

Zanimljivo je da su "Moje 3" prema prognozama novinara skočile čak šest mesta u odnosu na juče i sada su osme u prvoj polufinalnoj večeri.

Inače, obe polufinalne večeri biće izabrano po 10 takmičara koji idu u finale, a tamo će im se pridružiti "velika petorka", kao i Švedska kao ovogodišnji domaćin.

http://www.youtube.com/watch?v=62IAI_KLJ8U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja