MUTNA IGRA: Bivši nemački predsednik lobira za Kaskadu

Iza kulisa 58. pesme Evrovizije

MUTNA IGRA: Bivši nemački predsednik lobira za Kaskadu

Pop kultura -
Kristijan Vulf u Švedsku poslao najbliže saradnike da preko ostalih delegacija utiču na žiri da glasa za predstavnicu Nemačke

Bivši nemački predsednik Kristijan Vulf na sve načine pokušava da predstavnica Nemačke Kaskada pobedi na 58. Evroviziji.Političar, koji je bio na čelu Nemačke od 2010. do 2012. godine, kad je dao ostavku zbog skandala s korupcijom, poslao je u Malme svoje bliske saradnike koji su veoma aktivni u lobiranju za nemačku pevačicu.Oni su ugovorili sastanke sa skoro svim šefovima evrovizijskih delegacija kako bi došli do stručnog žirija zemalja iz kojih dolaze. Već su održali sastanke s Francuzima, Norvežanima i Mađarima. Francuzi su ih odmah odbili.- Čak i da me lično Angela Merkel zamoli, ne bih joj pomogao da na ovakav način dođu do pobede - rekao je za Kurir Frederik Valenčak, šef francuske delegacije. Nikome nije jasno zbog čega je Nemcima baš toliko stalo do pobede da su pokušali da na prljav način obezbede prvo mesto. Inače, Vulf je veliki fan Evrovizije.

Kristijan Vulf veliki fan Evrosonga
Kristijan Vulf veliki fan Evrosonga

Hrvati u totalnoj izolaciji!Hrvatski predstavnici Klapa s mora pojavili su se na svega nekoliko minuta na prijemu u Operi, a zatim su vraćeni u hotel. Nisu se pojavili na žurki dobrodošlice u Evroklubu, ali ni na žurkama drugih zemalja učesnica Evrovizije. Zbog čega su u izolaciji, pokušali smo da saznamo i od šefa hrvatske delegacije, ali smo ostali bez odgovora.

Moje tri perfektne!Moje tri su nagrađene gromoglasnim aplauzom prisutnih novinara na svim probama, pa i na poslednjoj, koja je održana pred početak prvog polufinala u Areni Malme. Koreografiju su uvežbale do savršenstva, a prisutni nisu mogli primetiti propuste ni kad je o pevanju reč.

Flašica vode sedam evraDvorana prima 9.000 gledalaca i deluje kao pola Kombank arene. Za flašicu vode potrebno je izdvojiti sedam evra, dok su sokovi i pivo 10 evra. Piće se plaćalo i na žurki dobrodošlice, gde se za čašu vina davalo 15 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track