Jelisavetina unuka: Upoznaću baku sa Pirsom Brosnan
Foto: AP

Jelisavetina unuka: Upoznaću baku sa Pirsom Brosnan

Pop kultura -
Ponosna sam na svoje poreklo i čast mi je da svojim saradnicima i prijateljima predstavim moje Karađorđeviće, najpre moju baku Jelisavetu

Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević i ćerka glumice Katarine Oksenberg, narednih meseci boraviće u našoj zemlji zbog snimanja filma "Novembar man" u kojem glumi Pirs Brosnan, a Indija je njegov lični asistent.

"Niko mi nije pomogao da postanem lični asistent Pirsa Brosnana. Možda je nekom značilo to ko su moji roditelji, ali ja to ne znam. Produkcija filma "Novembar man" je sa mnom kontaktirala, ispunila sam aplikaciju, došla na intervju i dobila posao. Možda je uticalo i to što radimo u Srbiji, odakle vodi poreklo moja porodice po maminoj liniji i gde su moji preci imali veliku istorijsku važnost", rekla je Indija Oksenberg."Ponosna sam na svoje poreklo i čast mi je da svojim saradnicima i prijateljima predstavim moje Karađorđeviće, najpre moju baku Jelisavetu, koju izuzetno volim i cenim. Ne znam da li Pirs voli kafane, ali volela bih da ga izvedem u provod u Beogradu", rekla je Indija Oksenberg, praunuka kneza Pavla Karađorđevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track