TUŽNE: Moje 3 plakale celu noć

Doživele poraz

TUŽNE: Moje 3 plakale celu noć

Pop kultura -
Mirna, Nevena i Sara su bile jako razočarane po završetku prve polufinalne večeri na Evrosongu

MALME - Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović bile su gotovo sigurne da će se njihova evrovizijska pesma "Ljubav je svuda" naći u finalu ovog velikog takmičenja, ali nakon poraza koji su doživele, Moje 3 su veče provele plačući u hotelskoj sobi.

Naime, njih tri su bile razočarane i povređene odlukom koja je doneta, te su jedna drugoj bile podrška zbog neuspeha.

"Mirna, Nevena i Sara su bile jako razočarane po završetku prve polufinalne večeri na Evrosongu. Dok su bile u areni, one su pokazivale svoje nezadovljstvo, ali kada su došle u sobu, nisu više mogle da izdrže i počele su da plaču. Odmah su zvale svoje bližnje da im se požale. Znam da im je jako žao što Srbija nije prošla u finale, pogotovo što su se dugo spremale za ovo takmičenje", rekao nam je izvor blizak pevačicama, a da su zaista razočarane, potvrdila nam je i Ružica, mama Nevene Božović.

Nevena Božović
Nevena Božović

"One su pesmu izvele najbolje što su mogle. Sve je stvar ukusa. Verovatno ja kao majka na sve gledam pristrasnim očima, ali zaista mislim da su bile dobre. Čula sam se sa Nevenom nakon završetka prve večeri. Bila je baš razočarana. Nije mi ništa posebno rekla, ali ona ne voli poraze.Ovo je za nju mali krah, ali ja mislim da je trebalo da uđu u finale. Jeste tužna, pa ona je posle trećeg mesta na dečjem Evrosongu plakala. Svi su mislili da plače od sreće, ali je ona plakala jer nije pobedila. Dok smo razgovarale, nije zaplakala, ali je bila baš razočarana i tužna, kao i ostale devojke. Zaista su se dugo spremale za ovo i mislim da su zaslužile finale. Ako ste primetili, nijedna istočnija zemlja nije prošla dalje, možda i to nešto znači. Svima je žao i sada im treba najveća podrška. Za mene su one pobednice čim su otišle na Evrosong. A jako mi je drago što je Nevena dva puta u pet godina predstavljala svoju zemlju na ovom takmičenju", izjavila je za Nevenina mama.

Mama Mirne Radulović, Kristina, nije bila raspoložena da priča.

"Ne želim ništa da komentarišem. Isključujem se iz svega", izjavila je Mirnina mama, dok se roditelji Sare Jovanović nisu javljali na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track