PUKLA HALJINA: Maraja Keri zamalo gola pred kamerama!
Foto: Youtube

PUKLA HALJINA: Maraja Keri zamalo gola pred kamerama!

Pop kultura -
Dok je razgovarala s voditeljkom emisije "Good Morning America", pevačici Maraji Keri popustio je zatvarač na dekoltiranoj Versaće haljini pa je umalo pokazala grudi

Nakon što je opsovala pred publikom i komentarisala kako niko ništa nije čuo, pevačica je zamalo ostala gola na sceni u njujorškom "Central Parku."

Maraja Keri (43) u emisiji "Good Morning America" pojavila se u pripijenoj blještavoj haljini Versaće ispod koje nije imala brus. Dok je razgovarala s voditeljkom Larom Spenser, popustio joj je zatvarač na haljini pa je umalo pokazala grudi.

"Oh, čini se da mi je pukla haljina pozadi. Volim te Donatela, ali pukla je", rekla je Maraja.

S leđima okrenutima prema publici, uhvatila se za grudi kako bi sve ostalo na svom mestu. "Ja ću ih samo držati sve vreme", našalila se Maraja dok joj je osoblje popravljalo zatvarač.

Pevačica je u jutarnjem šou otpevala nekoliko pesama uključujući svoj novi hit "Beautiful" koji je snimila s mladim pevačem Migelom. "Nikada se ne budim u ovo doba", priznala je majka blizanaca koja se nedavno na društvenim mrežama suočila s optužbama da je pevala na plej u završnici šoua "Američki idol" u kojem je članica žirija.

http://www.youtube.com/watch?v=y3pcOTCVWoA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track