NE ŽELI DA SE SNIMA: Kanje Vest nije pozirao sa Kim!
Foto: Dejli Mejl

NE ŽELI DA SE SNIMA: Kanje Vest nije pozirao sa Kim!

Pop kultura -
Reper nije pozirao sa porodicom Kardašijan tokom snimanja porodična fotografija za šoua. Odbio je da učestvuje u snimanju šoua Keeping Up with the Kardashians

Kim Kardašijan (32) će u junu u prvoj epizodi osme sezone šoua "Keeping Up with the Kardashians" otkriti pol deteta koje u julu očekuje sa dečkom Kanje Vestom.

Već duže vreme šuška se da starleta i reper očekuju devojčicu. Njena sestra Kloi u petak je na svom blogu objavila službene porodične fotografije snimljene povodom nove sezone šoua. I dok su njene sestre Kortni i Kloi oduševljeno pozirale kraj svojih partnera, Skota i Lamara, pored trudne Kim nije bilo repera.

Kanje se pojavio u nekoliko epizoda šoua "Kourtney And Kim Take Miami" i odbio da se pojavljuje u porodičnom šou 'Keeping Up with the Kardashians'.

"Tako sam uzbuđena što ćete videti osmu sezonu šoua. Do 2. juna pogledajte promotivne fotografije mene i moje sjajne porodice", napisala je Khloi na svom blogu ispod fotografija.

Prema pisanju Daily Maila, na snimanju nije bio ni Lamar Odom. Navodno je fotošopom dodat na porodične fotografije jer ni on nije viđen s njima tokom snimanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track