HIT U KANU: Hrvatica kulinarska zvezda!
Foto: Facebook.com, Tea Mamut

Festival

HIT U KANU: Hrvatica kulinarska zvezda!

Pop kultura -
Poslastičarka je imala priliku da prošeta crvenim tepihom u maniru prave zvezde, uživa u delikatesima slavnih svetskih majstora kuhinje i usput odgovara na pitanja novinara da li je glumica

ZAGREB - Hrvatska talentovana poslastičarka Tea Mamut bila je deo spektakularnih filmskih i gastronomskih događanja na glamuroznom filmskom festivalu u Kanu gde su mnogi mislili da je reč o filmskoj, a ne kulinarskoj zvezdi.

Poslastičarka je imala priliku da prošeta crvenim tepihom u maniru prave zvezde, uživa u delikatesima slavnih svetskih majstora kuhinje i usput odgovara na pitanja novinara da li je glumica.

"Ne, žao mi je, ja sam samo poslastičarka’, odgovorala je 25. godišnja Splićanka koja je škljocanje hiljade fotoaparata i 20. minutnu šetnju i poziranje doživela poput nekog performansa.

"Fantastičan je osećaj kada se gastronomija tako savršeno ispreplete s glamurom", utisak je poslastičarke koje je svoja umeća imala priliku da predstavi u kulinarskoj radionici u "Elektroluks Agora paviljonu" - domu svih službenih kulinarskih festivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track