PARIS HOĆE KOD MAME: Debi od bake Džekson traži starateljstvo?!

PARIS HOĆE KOD MAME: Debi od bake Džekson traži starateljstvo?!

Pop kultura -
Ćerka pokojnog kralja popa navodno planirala da se preseliti kod majke na ranč

Debi Rou (54), biološka majka Paris Džekson (15), ćerka pokojnog kralja popa Majkla Džeksona, spremna je od Ketrin Džekson (83), pevačeve majke, preuzeme starateljstvo nad Paris, koja se nedavno pokušala da se ubije.

Njena biološka majka dala je do znanja porodici Džekson da će se brinuti o njoj ukoliko Paris odluči da živi sa njom na njenom ranču pošto izađe iz bolnice.

Odnos bake Ketrin i Paris je problematičan, što je jedan od razloga zašto se početkom godine povezala sa majkom. Članovi porodice veruju da Debi samo želi da se eksponira u javnosti jer je davala izjave medijima pošto je Paris pokušala samoubistvo.

"Da su njene namere čiste razgovarala bi samo sa porodicom", rekao je izvor blizak Džeksonovima. Debi je u nedelju posetila Paris u medicinskom centru UCLA.

"Njena vrata su uvek otvorena za Paris i ona će učiniti sve što je potrebno kako bi pomogla ćerki. Tražiće i starateljstvo ukoliko Paris želi da dođe da živi sa njom", otkrio je izvor.

Među razlozima zbog kojih je Paris pokušala da se ubije spominje se i to što njen brat Prins Majkl (16) ne odobrava njeno druženje s majkom, koja se odrekla roditeljskih prava nad njim i Paris za 6,1 miliona funti. Paris je navodno planirala da napusti dom koji deli sa braćom i bakom Ketrin kako bi mogla da živi s majkom.

Debi je tri godine provela u braku sa Džeksonom, a puno starateljstvo nad decom dala mu je 1999. godine. Dve godine kasnije odrekla se roditeljskih prava nad njima dok je nakon njegove smrti 2009. godine postigla sporazum s njegovom majkom kako bi ih mogla viđati pod nadzorom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track