Tejlor Svift ne brine da će izgubiti kontakt sa fanovima

Tejlor Svift ne brine da će izgubiti kontakt sa fanovima

Pop kultura -
Mislim da morate da budete nešto veći. Kontakt očima je važan, čak i ako ste udaljeni 500 metara, rekla je Svift

Pevačica Tejlor Svift svoja osećanja i iskustva deli sa publikom kroz pesme, ali ova 23-godišnja dobitnica Gremija ne brine da će na turneji izgubiti kontakt sa fanovima.

"Mislim da morate da budete nešto veći. Kontakt očima je važan, čak i ako ste udaljeni 500 metara", rekla je Svift.

Kaže da nije zabrinuta da će se zvuk izgubiti u velikoj dvorani i osvrnuvši se na dosadašnje velike koncerte koje je imala, misli da njeni nastupi nisu loše prošli.

"Svi koji dođu na šou su toliko zainteresovani. Dođu na koncert, znaju reči. Pevamo istovremeno i tu je veza. To prevazilazi veličinu koncertnog prostora", rekla je ona.

Pevačica je nedavno krenula na RED turneju po Severnoj Americi a krajem jeseni nastupaće u Australiji i na Novom Zelandu. Sviftova, koja piše svoje pesme, prodala je preko 75 miliona albuma. Nedavno je gostovala i u hit seriji "Nova devojka" i, iako voli glumu, ne namerava da napusti gitaru i olovku - osim ako se ne pojavi nešto što će je oboriti sa nogu.

"Volim da pišem muziku. Volim da sastavljam album i potrebno je dve godine i sve što imate da biste to uradili. Samo ako se pojavi nešto, neki scenario koji je tako uzbudljiv da ne mogu da ga bacim, onda postajem opsednuta time kao što sam opsednuta muzikom. Ako sam u filmu to je samo zbog toga što nisam mogla da se fokusiram na nešto drugo", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track