Snima se nastavak Zone Zamfirove

Snima se nastavak Zone Zamfirove

Pop kultura -
Za potrebe filma na Vlasini gradiće se na površini od tri hektara filmski grad koji će, nakon zaršetka snimanja, ostati na jezeru kao turistička atrakcija

Nastavak kultnog filma "Zone Zamfirova" snimaće se u junu, julu i avgustu naredne godine na Vlasinskom jezeru, potvrdila je Biljana Nikolić, direktorka Turističke organizacije u Surdulici.

U ponedeljak je u Surdulici održan sastanak sa ekipom filma koju predvodi reditelj Jug Radivojević, a interesantan detalj je da će se za potrebe filma na Vlasini graditi na površini od tri hektara filmski grad koji će, nakon zaršetka snimanja, ostati na jezeru kao turistička atrakcija.

"Izgradnja studija za potrebe snimanja koji je nazvan "Zona grad" mogla bi da počne i do kraja ove godine", rekla je Biljana Nikolić.

Prva promocija filma je zakazana za 13. jul, kada će se na Vlasini okupiti i glumačka ekipa, a iz Turističke organizacije najavljuju brojna iznenađenja.

U drugom delu filma igraće gotovo celokupna ekipa glumaca iz prvog dela, u kojoj je Maneta igrao Vojin Ćetković, a Zonu Katarina Radivojević, a u glumačkoj postavi bili su Dragan Bjelogrlić, Dragan Nikolić, Milena Dravić, Radmila Živković, Nikola Đuričko, Sloboda Mićalović, Nebojša Ilić, Branimir Brstina, Danica Maksimović, Ružica Sokić, Jelica Sretenović, Svetlana Bojković, Ana Franić, Predrag Ejdus i drugi velikani srpskog filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track