Madona: Lurd ne priča sa mnom, a sin gleda ženske guze!

Madona: Lurd ne priča sa mnom, a sin gleda ženske guze!

Pop kultura -
Madona ne krije da je stroga majka. Pevačica je u emisiji Good Morning America otkrila da se još privikava na činjenicu da joj je ćerka Lurdes (16) gotovo odrasla

Madona (54) progovorila je u emisiji Good Morning America, u koju je stigla zbog promocije svog dokumentarca "Madonna: The MDNA Tour", o odgajanju ćerke, tinejdžerke Lurdes (16), i sina Roka (12).

Pevačica je priznala da je poprilično stroga majka i otkrila da je Lurd nedavno dobila ajfon dok će Roko tek možda dobiti mobilni telefon.

"Otkako mi je ćerka dobila ajfon prestala je razgovarati sa mnom", našalila se pevačica i priznala da se još privikava na činjenicu da je Lurdes gotovo odrasla.

"Ona je još moja mala devojčica, a takođe je i žena", rekla je za Lurdes i dodala da je strašno jer joj sin stalno gleda ženske zadnjice jer je ušao u pubertet. Osim njih, s pevačicom su na turneji bila i njena usvojena deca, sin Dejvid i ćerka Mersi.

Lurdes je radila u garderobi gde je morala da se pobrine za znojne kostime majčinih plesača."Ona je imala vrlo neglamurozne trenutke. Plesači su bili odvratni, oznojeni i nepristojni. Ipak ona je ozbiljno shvatila svoj posao", rekla je pevačica govoreći o turneji na kojoj je zaradila 305 miliona dolara.

Madona, koja se poslednih godina drži makrobiotičke ishrane, priznala je da s vremena na vreme postane pravi sladokusac.

"Jedem sladoled pre spavanja", rekla je pevačica i priznala da je poslednje tri noći uživala u pomfritu.Ipak za njenu vitku figuru zaslužan je njen aktivan stil života."Uvek sam plesala i vežbala. Ne mogu zamisliti da to ne radim", zaključila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track