R:Evolucija: Egzit otvara Najl Rodžers

R:Evolucija: Egzit otvara Najl Rodžers

Pop kultura -
Kao producent, kompozitor i gitarista stoji iza najvećih uspeha, singlova i albuma muzičara kao što su Dejvid Bouvi i "Duran Duran", zatim Madon

BEOGRAD - Otvaranje ovogodišnjeg Egzit, 10. jula, obeležiće jedno od najznačajnijih imena u istoriji savremene muzike i za mnoge najveći producent svih vremena, Najl Rodžers koji će na početku "R:Evolucije" na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti sa svojim bendom "Chic", najavili su danas organizatori.

Rodžers je među onima koji su najviše uticali na tokove razvoja popularne muzike. Kao producent, kompozitor i gitarista stoji iza najvećih uspeha, singlova i albuma muzičara kao što su Dejvid Bouvi i "Duran Duran", zatim Madone.

Stoji i iza najnovijih hitova elektronskog dua "Daft Punk" -"Get Lucky" i "Lose Yourself to Dance", a radio je i sa duoom "Ćase & Status" i di-džejevima Avici i Felix da Housecat.

Na listi njegovih saradnika su i Erik Klepton, Robert Plant, Dajana Ros i drugi.Promo cena za otvaranje festivala iznosi 1.000 dinara, za one koji do sada nisu obezbedili komplet ulaznica, a sve u cilju približavanja Egzit svim građanima Novog Sada i Srbije.

Celokupan prihod od prodaje ulaznica za otvaranje festivala biće namenjen obnovi i promociji turističkih kapaciteta Petrovaradinske tvrđave. Egzit se održava od 10. do 14. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track