TAJNI PROJEKAT: Madona pištoljem pucala dečku u glavu
Foto: Printskrin

TAJNI PROJEKAT: Madona pištoljem pucala dečku u glavu

Pop kultura -
Pevačica pozira u sado-mazo izdanju, a u jednoj od scena sedi na stolici s nožem u ruci dok se oko nje vide komadi kostura

Posle nedavne premijere filma "Madonna: The MDNA Tour", svetlo dana je ugledao i isečak "Tajni projekt", u kojem su prikazane nasilne scene fizičkog zlostavljanja muškarca u zatvoru. Madona (54) u njemu pozira u sado-mazo izdanju s maskom na glavi i puca u muškarca pošto mu je uperila pištolj u glavu dok on leži na podu.

U jednoj od scena jedi na stolici s nožem u ruci dok se oko nje mogu videti delovi kostura. Nije poznato o čemu je tačno reč u "Tajnom projektu" kraljice popa, ali zna se da su u njega uključeni i fotograf Steven Klein, Kejt Mos i Naomi Kembel.

Obožavaoci veruju da prikazuje snažne žene koje su muškarci napali i omalovažavali ili da je reč o zauzimanju feminističkog stava. Madona se već našla na udaru zbog poziranja s pištoljima na svojim nastupima jer tako promoviše korišćenje vatrenog oružja.

"To je apsurdno. Oružje ne ubija ljude, ljudi ubijaju ljude. To je kao da izbacite pištolje iz akcijskih filmova. Celi nastup je zamišljen kao akcijski film, to je umjetnost i ništa više - objasnila je nedavno.

http://www.youtube.com/watch?v=XUL6_2So38E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track